• 六月 10, 2020
  • jessikavanderwerf
  • 0

Covid Rehab项目获得SNN补贴

Op 10 april 2020 stelden de drie noordelijke provincies en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) een miljoen euro beschikbaar voor innovatieve corona-oplossingen. In totaal zijn er door noordelijke ondernemers, onderzoekers en zorginstellingen 22 voorstellen ingediend. Na beoordeling ontvingen uiteindelijk vijf innovatieve projecten subsidie. Een van de projecten waar een subsidie aan is verstrekt, is het resultaat van een unieke samenwerking van het AMC, Lode en ProCare. Drie partijen die onder de naam Total Rehab zijn gaan samenwerken om Covid revalidatie te optimaliseren.

合作-全面修复

在全面康复治疗中,患者将在床上的ICU开始康复。 得益于床头测功仪和平板电脑或PC上专门开发的软件的结合,可以更频繁地测试患者的病情并立即看到结果。 结果,更好地监控了康复过程,并更加积极地努力以优化康复。 尽早康复可确保更好,更快地康复,并可以预防并发症。 最终,这将带来更高的生活质量。

Total Rehab于本周在AMC上首次安装和测试。

加快研究和创新解决方案的发展

De ‘COVID-19-subsidie’ is bedoeld voor het sneller verder brengen van onderzoek en innovatieve oplossingen die een bijdrage leveren aan het verhelpen van de huidige gezondheidscrisis door het coronavirus. Er is een dringende behoefte aan innovaties die de strijd met het virus aangaan. Subsidie kan helpen de ontwikkeling hiervan te versnellen.

De subsidie wordt verstrekt vanuit het SNN als onderdeel van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.